Domaza
Türkiye, Antalya, Serik, Serik
property
Fiyat 8 024 562 TL
Daire Satılık
Metrekare: 165 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/02/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kadriye’de Avantajlı Konumda Havuzlu Sitede Modern Tasarımlı Daireler

Satılık daireler, Antalya'nın futbol ve golf sahaları ile ünlü cazibe merkezi Kadriye’de yer almaktadır. Kadriye, dünyaca ünlü golf otellerine ve Antalya'nın eğlence merkezi The land of Legends ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca bölge, eşsiz plajlara, berrak denize ve ihtiyacınız olabilecek tüm olanaklara sahiptir.

Satılık daireler, marketler, restoranlar, kafeler ve diğer sosyal olanaklara yürüme mesafesinde yer almaktadır. The Land of Legends 2,5 km, Kadriye halk plajına 3,5 km, Golf sahasına 4 km, Antalya Havalimanı'na 24 km, Antalya şehir merkezine 30 km mesafede yer almaktadır.

Kadriye, Türkiye'de satılık daireler, 1.190 m² arsa alanı üzerine kaliteli malzemeler ve modern mimari ile inşa edilmiş, 3 Katlı, 2 blok ve 12 daireden oluşmaktadır. Sitede, 8 adet 2+1 daire ve 4 adet 4+1 daire bulunmaktadır. Butik sitede, yüzme havuzu, asansör, güvenlik kamera sistemi, yalıtımlı dış kaplama, doğalgaz altyapısı, çocuk oyun alanı ve açık otopark gibi özelliklere sahiptir.

Satılık dairelerde, yatak odaları, salon ve açık plan mutfak, ebeveyn banyosu ve balkon bulunmaktadır. Daireler, çelik kapı, lake oda kapıları, spot ve LED aydınlatma sistemi, PVC pencereler ve elektrikli panjurlar, ankastre seti, intercom sistemi, merkezi uydu sistemi, internet erişimi gibi konfor artırıcı özelliklere sahiptir.


AYT-02748

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Yüzme Havuzu, Balkon, Klima, Bahçe, Şömine, Asansör, Teras
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için