Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 68 034 330 TL
Ev Satılık
Metrekare: 413 m2
5 oda, 5 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alicante Altea'da Eşsiz Deniz Manzaralı ve Şık Tasarımlı Satılık Müstakil Villa

Eşsiz mimari tasarıma sahip villa Altea Hills'in prestijli bölgesinde yer almaktadır. Geniş yeşillikler, yemyeşil ormanlar ve görkemli çam korularının ortasında bulunan villa, eşsiz Altea manzaraları sunmaktadır.

Alicante Altea’daki satılık villa; Mascarat plajlarına sadece birkaç dakika, Calpe ve Moraira gibi cazibe merkezlerine ise kısa bir sürüş mesafesindedir. Ayrıca satılık villa, Valensiya'ya arabayla 1 saat, Alicante Havalimanı'na ise 50 dakika uzaklıktadır.

Altea Hills'in sakin bölgesinde yer alan villa, ayrıcalıklı ve huzurlu yaşamın kapılarını aralamaktadır. Eşsiz mimari tasarıma sahip villa, Altea Hills'te 979 m²'lik arsa alanı üzerine inşa edilmiştir.

413 m²'lik alana yayılan villada iki araçlık açık otopark, ışıklandırılmış bakımlı özel bahçe, asansör ve hem açık havada eğlenmek hem de dinlenmek için geniş kapalı ve açık teraslar, dinlenme alanı ve büyük sonsuzluk havuzu yer almaktadır.

Lüks villa; her biri kendi lüks ebeveyn banyosu ve giyinme odasına sahip 4 geniş çift kişilik yatak odası, hizmet odası, modern cihazlara sahip açık plan mutfaktan oluşmaktadır. Ayrıca villada, yerden ısıtma sistemi ve klima bulunmaktadır.


ALC-00251

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Jakuzi, Aidatsız, Klima, Küvet, Şömine, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon, Depo, Çamaşır Odası, Teras
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı