Domaza
Türkiye, Bursa, Nilüfer, Nilüfer
property
Fiyat 22 580 414 TL
Ev Satılık
Metrekare: 309 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bursa Nilüfer Gümüştepe'de Doğa Manzaralı Müstakil Villa

Bursa'nın villa bölgelerinden biri olarak tasarlanmış olan Gümüştepe, berrak havası ve şehre tepeden bakan konumuyla oldukça popülerdir ve genellikle ailelerin tercih ettiği bir lokasyondur. Doğayla iç içe olmanın yanı sıra, şehir merkezine de son derece yakın olması, bu bölgeyi avantajlı kılan özellikler arasında yer alır.

Bursa, Nilüfer'de satılık villa, şehrin en ünlü alışveriş merkezine 2 km, Uludağ Üniversitesi'ne 12 km, Mudanya Feribot İskelesi'ne 22 km, kış turizmi merkezi Uludağ'a 23 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 125 km uzaklıkta yer almaktadır.

Projede toplam 3 adet tripleks villa bulunmaktadır. Satılık villa müstakil bahçe, havuz ve kapalı otopark gibi özelliklere sahiptir. Bu sayede sakinlere hem güvenli hem de bağımsız bir yaşam alanı sunulmaktadır.

Villanın bodrum katında kapalı otopark ile elektrik panosu ve kombinin bulunduğu ve istenirse depo olarak da kullanılabilecek geniş bir oda bulunmaktadır. Hatta bu oda ikiye bölünerek hamam-sauna olarak bile kullanılabilir. Projede açık otopark da bulunduğundan, kapalı otopark olarak hazırlanan mevcut alan, hobi odası veya sinema odası olarak da kullanılabilir.

Giriş katında oturma odası, vestiyer, banyo, Franke marka 4'lü ankastre setli açık mutfak ve Baymak marka klimalı geniş bir salon bulunmaktadır. Salondan bahçeye ve havuza açılan cam kapılar ortamı şık ve ferah göstermektedir. Üst katta ise 3 oda, 1 banyo ve 1 çamaşır odası bulunmaktadır. Ebeveyn odasında giyinme odalı ve Türk hamamı bulunan banyo ve iki odayı birleştiren geniş bir balkon vardır. Akıllı ev sistemi bulunan villada kamera sistemi ve panjur alt yapısıyla beraber alarm sistemi de bulunmaktadır. Her detayı özenle planlanmış, özel ve butik bir yapıdır.


YEI-00294

HARİTA

HARİTA

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Küvet, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Depo, Çamaşır Odası, Yüzme Havuzu
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı