Domaza
Türkiye, İstanbul, Beyoğlu, Cihangir
property
Fiyat 39 630 830 TL
Daire Satılık
Metrekare: 129 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Beyoğlu Cihangir'de Kısmı Deniz Manzarasına Sahip Oturuma Hazır Daireler

Proje İstanbul'un en merkezi ilçelerinden olan Beyoğlu'nda bulunmaktadır. Proje, merkezi konumu, Taksim'e, Galataport'a ve İstiklal Meydanı'na yakınlığı ile ön plana çıkmaktadır. Bölge kozmopolit yapısı ile gün içerisinde yerli ve yabancı birçok misafirini ağırlamaktadır.

Kısmı deniz manzarasına sahip proje; günlük ihtiyaçlara yakın konumda bulunmakla birlikte; anayola 100 metre, denize 150 metre, Galataport'a 500 m, Taksim Meydanı'na 300 m, sahile, tramvay durağı ve otobüs durağına 350 m, Galata Kulesi'ne 1.5 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 4,4 km ve İstanbul Havalimanı’na 41 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Oturuma hazır projenin arsa alanı 1200 m²'dir. Proje 5 katlı binada toplamda 20 daireden bir araya gelmektedir. Akıllı ev sistemi ile donatılmış daireler Airbnb için oldukça elverişli konumda bulunmaktadır. Çevresinde turist yoğunluğu barındıran proje, yatırım fırsatı sunmaktadır. Projede asansör ve spor salonu vardır. g

İstanbul Beyoğlu'nda satılık gayrimenkuller tam ankastre olarak satışa sunulmuştur. Dairelerin iç mekan kullanım alanlarında hepsi Bosch marka olmak üzere buzdolabı, bulaşık makinesi, ocak, fırın, davlumbaz, klima bulunmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi kullanılan dairelerde çelik kapı, duş kabini, yerden ısıtma sistemi, seramik zemin döşemeleri, asma tavan ve aydınlatma sistemi gibi nitelikler mevcuttur.


IST-01034

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Asansör, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Teras, Spor Salonu, Aidatsız, Klima, Şömine
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu
Emlak amacı
Yatırım için