Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 28 361 988 TL
Ev Satılık
Metrekare: 150 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

San Miguel de Salinas'ta Geniş Müstakil Villalar

Villalar Costa Blanca San Miguel de Salinas'ta 2015 ve 2016'da İspanya'nın en iyi golf sahasının bitişiğinde yer almaktadır. Doğa ile iç içe sakinlerine yaşamak için sakin bir ortam sunmaktadır.

San Miguel de Salinas'ta satılık villalar golf tesisi içinde ayrıcalıklı bir konuma sahiptir. Villalar ünlü La Zenia Boulevard Alışveriş Merkezi'ne arabayla 10 dakika, La Zenia Plajı'na 21 dakika, Torrevieja Hastanesi'ne 23 dakika, Murcia Havalimanı'na 45 dakika ve Alicante Havalimanı'na 50 dakika uzaklıktadır.

Villalar 670 m²'lik araziler üzerinde yer almakta olup özel havuz, kapalı otopark ve geniş güneşlenme terası gibi özelliklere sahiptir. Villaların yer aldığı projede ayrıca 7/24 güvenlik, sosyal kulüp, donanımlı fitness merkezi, restoranlar, mini süpermarketler, okçuluk alanı, tenis kortları ve futbol sahaları gibi olanaklar mevcuttur.

İç tasarımda üç kata yayılan villaların bodrum katında 75 m²'lik geniş bir garaj ve 20 m²'lik ek bir depo odası bulunmaktadır. Villaların zemin katında ebeveyn banyolu bir terasa açılan ferah ve aydınlık bir oturma odası ve banyodan oluşmaktadır. Villaların üst katında ise muhteşem manzaralar sunan balkonlara sahip iki yatak odası ve banyo bulunmaktadır.


ALC-00402

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Spor Salonu, Şömine, Güvenlik, Teras, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Depo, Klima
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Golf
Isıtma Sistemi
Sobalı Isıtma
Donanım
Eşyalı