Domaza
İspanya, Murcia, Murcia, Murcia area
property
Fiyat 11 099 692 TL
Ev Satılık
Metrekare: 100 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

San Pedro del Pinatar’da Havuzlu ve 3 Odalı Yarı Müstakil Villalar

3 odalı lüks villalar San Pedro del Pinatar’ın turizmin kalbi olarak da bilinen Costa Cálida bölgesinde yer almaktadır. Akdeniz’in ve Mar Menor’un arasında bulunan San Pedro del Pinatar balıkçılığı, şifalı çamur banyoları ve uzun kumlu plajları ile ünlüdür.

San Pedro del Pinatar’da satılık yarı müstakil villalar mağazalar, restoranlar ve birçok günlük olanağa yürüme mesafesinde olmakla beraber, plaja 4 km, San Pedro limanına 5 km, San Javier kamp alanına 7 km, hastaneye ve sağlık merkezine 9 km, Murcia Uluslararası Havalimanı’na 40 km mesafededir.

Konfor ve lüksü harmanlayan kompleks 18 yarı müstakil villaya ev sahipliği yapmaktadır. Her villanın kendine ait havuzu ve güneşlenme terası vardır. Köşede bulunan modeller de güvenlikli kapalı park yerine sahiptir.

Etkileyici tasarımlara sahip villalar 3 geniş yatak odası içermektedir. Ebeveyn yatak odasında giyinme odası vardır. Her katta birer tane toplamda 2 adet duşakabinli banyo vardır. Açık plan mutfak, ayrı bir çamaşır odasının yanı sıra Fransız pencerelerle dizayn edilen havuza ve güneşlenme terasına kolay ulaşım sağlayan bir oturma odası bulunmaktadır.

San Pedro del Pinatar’da avantajlı konumda bulunan villalar modern tarzı ve lüks olanakları birleştirerek Costa Calida’da en iyi şekilde yaşamanıza ve eğlenmenize olanak sağlar.


RMU-00111

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Çamaşır Odası, Yüzme Havuzu, Klima, Teras
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak