Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 12 543 388 TL
Daire Satılık
Metrekare: 190 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Kargıcak'ta Muhteşem Akdeniz ve Gün Batımı Manzaralı Satılık Lüks Daireler

Kargıcak kentsel planlamanın en güzel uygulandığı bölgelerden birisi olmakla birlikte doğası ve muhteşem kumsalları ile yaşam ve yatırım için potansiyeli çok yüksek bir semttir. Mahmutlar gibi gelişmiş bir semte 3 km gibi bir mesafede yer alması da tüm gündelik ve resmi işlemlerinizi halletmeniz için harcamanız gereken süreyi minimuma indirmektedir. Gazipaşa Havalimanı'na olan yakınlığı ise semti ulaşım konusunda çok cazip kılmaktadır. Satılık dairelerin yer aldığı proje bulunduğu konum itibari ile her katından deniz manzarasına sahiptir.

Alanya'da satılık daireler, plaja 1.2 km, Mahmutlar Belde Merkezi'ne 3 km, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 12 km, Alanya İlçe Merkezi'ne 15 km, Alanya Gazipaşa Havalimanı'na ise 23.5 km mesafesinde bulunmaktadır

Toplamda 2.300 m² alan üzerine inşa edilen tek bloklu site 9 daireden oluşmaktadır. Sitede, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness, açık otopark, çocuk kulübü, oyun odası, bilardo, masa tenisi, kafeterya, 7/24 güvenlik ve internet gibi imkanlarda bulunmaktadır.

Daireler Amerikan mutfaklı olup çatı katı dubleks dairelerde teras bulunmaktadır. Ayrıca her dairede beyaz eşya ve klima mevcuttur.


AYT-02358

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon, Bahçe, Spor Salonu, Teras, Sauna, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Güney, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için