Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 50 723 755 TL
Ev Satılık
Metrekare: 450 m2
5 oda, 5 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Bektaş'ta Doğa İçerisinde Kale ve Deniz Manzaralı Satılık Müstakil Villalar

Özel tasarımlı villalar, Alanya'nın modern yerleşim bölgelerinden biri olan Bektaş bölgesinde yer almaktadır. Antalya'nın Alanya ilçesi; renkli gece hayatı, gelişmiş ekonomisi, renkli sosyokültürel yapısı, doğal güzellikleri, mavi bayraklı plajları ile Akdeniz'in en gözde yaşam ve cazibe merkezlerinden biridir. Villa yapıların ağırlıkta olduğu Bektaş bölgesi, tek bir noktadan şehir, deniz ve kale manzarasına ev sahipliği yapabileceğiniz, gayrimenkul yatırımcıları tarafından talep gören bir bölgedir.

Şık tasarımlı villalar; Alanya ilçe merkezine 3.36 km, Alanya Halk Plajı'na 4 km, Kleopatra Plajı'na 4.15 km, Damlataş Plajı'na 4.28 km, Dim Çayı'na 7.40 km, Gazipaşa Havalimanı'na 50 km, Antalya Havalimanı'na ise 90 km mesafede yer almaktadır.

Proje toplamda 2.878 m² arsa alanı üzerinde 6 adet villayı kapsamaktadır. Büyüklükleri ve tasarımları değişen villaların yaşam alanları 270 m² ile 434 m² arasında değişim göstermektedir. 3 veya 4 katlı olarak tasarlanan villaların tamamı özel tasarımlı açık plan yaşam alanına sahiptir. Lüks villalarda jeneratör, müstakil sonsuzluk havuzu, müstakil geniş bahçe, açık ve kapalı otopark, 7/24 güvenlik kamerası gibi konfor arttırıcı nitelikler bulunmaktadır.

Alanya'da satılık villalar açık plan mutfaklar ve ebeveyn banyoları ile tasarlanmıştır. Antalya Alanya'da villalarda giriş holü ve vestiyer, hizmet odası, hobi odası, geniş teras, asansör, banyo ve mutfak dolapları, ortak banyolarda duş kabini, klima ve yerden ısıtma sistemi, su tankı, makine dairesi, merdiven boşluğunda galeri alanı mevcut olacaktır.


AYT-02532

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Depo, Şömine, Çamaşır Odası, Asansör
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için