Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 146 592 600 TL
Ev Satılık
Metrekare: 625 m2
6 oda, 5 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Altea Alicante'de Şehir Merkezine ve Denize Yakın Villa

Büyüleyici Akdeniz atmosferi, yeşil ile iç içe ortamı ve birbirinden güzel plajları ile Altea, Alicante eyaletinin kuzey kesimlerinde, Costa Blanca yerleşim bölgesinde yer almaktadır. Bölge bu cazip özellikleri ile her sene sayısız turist ağırlamaktadır.

Altea Alicante'deki satılık villa hem şehir merkezine hem de en yakın plaja arabayla 10 dakikadan daha kısa bir mesafede nezih bir bölgededir. Çevrede restoranlar, gece kulüpleri, süpermarketler, alışveriş yerleri, golf sahaları ve çeşitli su sporları için uygun bir marina da dahil olmak üzere çok sayıda olanak mevcuttur. Beraberinde Alicante Havalimanı 40 dk, Benidorm'a 20 dk ve Calpe 15 dk uzaklıktadır.

Modern tasarım unsurlarıyla özenle inşa edilen villada tercihlere bağlı olarak bazı kişiselleştirme yapma olanağı mevcuttur. Yüksek bir konumda yer alan villa deniz manzaralı olup, yemyeşil bahçeleri, terasları, havuzu, özel spa alanı ve garajı ile konforlu bir konaklama için idealdir.

İç tasarımda tümü ebeveyn banyolu beş yatak odası, açık-plan mutfak ve şömineli oturma odası, çamaşır odası ve ayrı banyo mevcuttur. Beraberinde villada ayrı bir mutfağı ve banyosu bulunan bir misafir dairesi bulunmaktadır.


ALC-00550

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Yüzme Havuzu, Küvet, Klima, Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Depo, Teras, Çamaşır Odası
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güneydoğu