Domaza
İspanya, Murcia, Murcia, Murcia area
property
Fiyat 10 150 791 TL
Daire Satılık
Metrekare: 102 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Murcia’da Prestijli Proje İçerisinde 2 ve 3 Odalı Yeni Nesil Daireler

Murcia, Costa Calida’da ki yeni nesil daireler ayrıcalıklı bir site içerisinde konumlanmıştır. Güvenlik servislerinin de bulunduğu daireler günlük olanaklara ve birçok yere yakın bir konumdadır. Proje Los Alcázares ve Torre Pacheco arasında konumlanmıştır bu iki şehre de ulaşım oldukça kolaydır. Costa Calida’da bulunan en geniş proje olmasından dolayı İspanya’da büyük bir gelişim sağlamıştır.

Murcia’da satılık daireler sitenin özel plajına yürüme mesafesinde olup, Los Alcázares’e 4 km, Torre Pacheco’ya 7 km mesafededir ve bu da mağazalar, restoranlar, eğlence mekanları ve daha birçok olanağa kolayca ulaşmanızı sağlar. Ek olarak Murcia Uluslararası Havalimanı da 32 km mesafede bulunmaktadır.

Site içerisinde bulundurduğu ortak alan olan yapay bir plaj, spor alanı, tenis sahası, park alanları, çocuk parkları ve ortak bahçeleriyle keyifli vakit geçirmenizi sağlayacaktır.
Daireler gömme dolaplı yatak odaları, Fransız pencerelerle dizayn edilmiş geniş ve aydınlık bir oturma odası, güneşlenme terası, duşakabinli ebeveyn banyosu, duşakabinli ortak banyo, açık plan mutfak ve yemek alanı sunmaktadır. Oda sayıları dairelerin tasarımına göre değişiklik gösterebilir.


RMU-00112

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Tenis kortu, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Spor Salonu, Klima, Şömine
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Donanım
Eşyalı