Domaza
Türkiye, Yalova, Termal, Gökçedere
property
Fiyat 3 900 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 60 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Yalova Termal'de Site İçinde Termal Konsept Daireler

Yalova, Marmara Bölgesi'nde yer alan İstanbul, Bursa ve Kocaeli'ye kolay ulaşım imkanları ve yakınlığıyla dikkat çeken bir şehirdir. Yalova'nın Termal ilçesi, el değmemiş doğası ve şifalı termal sularıyla sağlık ve huzuru aynı anda bulabileceğiniz bir turizm merkezidir. Termal; meşhur sıcak şifalı suları, Yalova merkeze yakınlığı ve dört mevsim doğa sporlarına olanak sağlamasıyla bölge halkı ve turistler tarafından sıklıkla tercih edilen bir lokasyondur.

Yalova'da gayrimenkuller günlük ihtiyaçlara yakın olup market, eczane ve fırın gibi yerlere yürüme mesafesindedir. Daireler Yalova merkezine ve feribot iskelesine 12,5 km, Osmangazi Köprüsü'ne 35 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 64 km mesafededir.

3.330 m² üzerine inşa edilen projede stüdyo ve 1 yatak odalı olmak üzere iki daire tipi mevcuttur. Proje içerisinde, doğal şifalı sıcak suya sahip açık-kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, SPA, tuz odası, spor salonu, çocuk oyun parkı ve açık otopark bulunmaktadır. Yerden ısıtmalı daireler, standart banyo ve mutfak dolapları, kombi ve üçlü ankastre set ile teslim edilecektir.


YVX-00131

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Teras, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Asansör, Güvenlik
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı