Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 3 966 495 TL
Daire Satılık
Metrekare: 50 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Mahmutlar’da Zengin Sosyal Olanaklara Sahip Site İçerisinde Deniz ve Şehir Manzaralı Daireler

Alanya, upuzun kumsalları, rengarenk ve hareketli sosyal yaşamı, gelişmiş olanakları, tarihi ve doğal güzellikleri, ılıman iklimi ve canlı ekonomisi ile hem yaşamak hem yatırım yapmak hem de tatil yapmak için ideal yerlerden biridir. Alanya’nın sahil beldelerinden biri olan Mahmutlar, sürekli gelişen ve büyüyen bir belde olup oldukça geniş gayrimenkul yelpazesine sahiptir.

Alanya'da satılık daireler, belediye mesire alanına 1 km, plaja 2,6 km, Dimçayına 6 km, Alanya şehir merkezine 12 km, Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na 30 km ve Antalya Havalimanı'na 130 km mesafede yer almaktadır.

Deniz manzaralı daireler 3.915 m² arsa alanı üzerine inşa edilmiş site içindedir. 13 katlı tek bir bloktan oluşan projede, açık/kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, su kaydırakları, ortak bahçe, barbekü alanı, çocuk parkı, havuz kamelyaları, açık araç park yerleri, tenis ve basketbol kortu, açık spor alanı ve spor salonu, hamam, sauna, buhar odası, dinlenme odası, jakuzi, lobi alanı, sinema ve kreş gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır.

Modern sitede ayrıca, otomatik çöp sistemi, merkezi uydu sistemi, kapıcı ve site yönetimi, güvenlik görevlisi ve 7/24 güvenlik kameraları, güvenlikli giriş kapısı, jeneratör ve asansör gibi imkanlarla da donatılmıştır.
Şehir ve doğa manzaralı daireler, zemin döşemeleri ve aydınlatmalar, banyo ve mutfak dolapları, banyo ve mutfak tezgahları, elektrik, su, ısı ve internet tesisatı, iç ve dış kapılar, pencereler, merdiven ve balkon korkulukları ile teslim edilecektir.


AYT-03068

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Asansör, Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Tenis kortu, Bahçe, Aidatsız, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu
Emlak amacı
Yatırım için