Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 6 057 560 TL
Daire Satılık
Metrekare: 95 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Kargıcak'ta Sosyal Olanakları Açısından Zengin Sitede Deniz ve Doğa Manzaralı Daireler

Geniş tarihi, doğal güzellikleri, şehircilik altyapısı, kültürel ve ekonomik gelişmişlik seviyesi ile konforlu ve kaliteli bir yaşam vadeden Alanya, tatil için de en önemli konumlardan birisidir. Alanya'nın doğusunda yer alan Kargıcak, gayrimenkul ve inşaatların geniş olduğu, pek çok sosyal ihtiyaçlarında mevcut olduğu bir mahalle olup modern tasarımlı dairelerin olduğu projelere ev sahipliği yapmakta olan bir bölgedir.

Alanya'da satılık daireler; restoranlar, marketler, bahçeler, plaj ve günlük olanaklara yürüme mesafesinde, plaja 1,3 km, Alanya şehir merkezine 15 km, Gazipaşa Havalimanı'na 25 km, Antalya Havalimanı'na 130 km mesafede yer almaktadır.

38913 m² arazi alanına inşa edilen proje sahip olduğu zengin olanaklar ve doğaya uyumu ile birlikte kaliteli ve konforlu bir yaşam sunmaktadır. Otel konseptine benzer sitede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı otopark, spa, hamam, sauna, spor salonu, peyzajlı bahçeler, manzaralı restoran, kafeterya gibi sosyal olanaklar hazırlanmaktadır.

Ara katlar ve çatı katları olarak ayrışan deniz ve orman manzaralı dairelerin iç tasarımında kaliteli işçilik ve yüksek standart malzeme kullanımı öne çıkmaktadır. Tasarım harikası daireler zemin döşemeleri, elektrik, ısı ve su tesisatı, izolasyon sistemleri, banyo ve mutfak mobilyaları, balkon ve merdiven korkulukları, ve aydınlatmalar ile donatılmıştır.


AYT-03190

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Tenis kortu, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Yüzme Havuzu, Spor Salonu, Klima
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için