Domaza
Türkiye, İstanbul, Каğıthane, Yahya Kemal
property
Fiyat 7 899 097 TL
Daire Satılık
Metrekare: 73 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Kağıthane'de Kapalı Havuzlu Projede Şık Daireler

Şık daireler Avrupa Yakası'nın en hızlı gelişen merkezi bölgelerinden Kağıthane'de yer almaktadır. Kağıthane semti gelişmiş ulaşım sistemi, zengin günlük ve sosyal olanakları, Şişli'ye yakın merkezi konumu ile İstanbul'da ideal bir yerleşim bölgesi olarak öne çıkmaktadır.

İstanbul Kağıthane’de satılık daireler Maslak'a 4 dk, Levent'e 10 dk, Mecidiyeköy'e 11 dk, Taksim Meydanı ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 15 dk, Beşiktaş'a 18 dk ve İstanbul Havalimanı’na 30 dk uzaklıktadır.

Daireler modern özelliklere sahip site tek blok halinde 72 daireden oluşan projededir. Site içerisinde fitness salonu, hamam, buhar odası, pilates, kapalı yüzme havuzu, otopark alanı, terasta barbekü alanı, jeneratör, su tankı, asansör, 7/24 güvenlik, kamera sistemi ve güvenlik bulunmaktadır.

Dairelerde açık-plan veya ayrı-plan mutfak seçenekleri bulunmaktadır. Beraberinde şık daireler; ankastre set, geniş pencereler, laminant ve seramik zemin, merkezi uydu sistemi ve duş kabini gibi zengin özellikler ile donatılmıştır.


IST-01519

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Asansör, Güvenlik, Teras, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Spor Salonu
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için