Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 3 165 862 TL
Daire Satılık
Metrekare: 54 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2026
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Kargıcak'ta Eşsiz Doğa Manzaralı Projede Şık Daireler

Kargıcak Alanya'da; otellerin, villaların ve çok bloklu sitelerin bulunduğu nezih bir bölgesidir. Yerli ve yabancıların gözdelerinden olan Kargıcak'ta, sakinlerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği zincir marketler, eczaneler, kafe ve restoranlar bulunmaktadır.

Kargıcak'ta doğa ile iç içe konumda Alanya'da satılık daireler sağlık merkezine 3.5 km, denize 4 km, Mahmutlar merkeze 8 km ve Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na 20 km mesafededir.

Projede açık-kapalı yüzme havuzu, açık-kapalı jakuzi, fitness, çocuk kulübü, bilardo, masa tenisi, sinema odası, bowling, squash, açık hava sineması, basket sahası, açık otopark, restoran, Starbucks, market, kuaför, ateş çukurları, barbekü alanları, çalışma odası, yetişkin oyun odası, hamam, sauna, masaj odası, yoga odası, boks alanı, çocuk oyun alanı, açık hava yoga alanı, açık spor parkı, elektrikli şarj istasyonu, çamaşırhane ve servis hizmetleri bulunmaktadır.

Denize ve şehir merkezlerine gün içerisinde düzenlenecek olan servis araçları ve site içerisinde gezebileceğiniz golf arabaları da ayrıcalıklı olanaklar arasındadır.


AYT-04183

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Jakuzi, Bahçe, Spor Salonu, Aidatsız, Yüzme Havuzu
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı
Emlak amacı
Yatırım için