Domaza
Türkiye, İstanbul, Şile, Şile
property
Fiyat 20 000 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 265 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Şile'de Şehrin Kalabalığından Uzak Havuzlu ve Müstakil Bahçeli Villalar

Satılık villalar Anadolu Yakası'nın Şile ilçesinde bulunmaktadır. Şile, İstanbul'un Kuzeydoğusunda, Karadeniz kıyısında bulunan bir ilçedir. Doğal güzellikleri, plajları ve tarihi yapılarıyla öne çıkar. Özellikle Ağva ve Şile'nin kıyıları, yaz aylarında tatilciler için popüler destinasyonlardır. İlçe, tarihi boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır ve bu da kültürel çeşitliliği artırmıştır. Ayrıca Şile'nin doğal yapısı, doğa sporları için de uygun bir ortam sunar; trekking, yürüyüş ve doğa yürüyüşleri gibi aktiviteler burada yapılabilir.

İstanbul, Şile'de satılık villalar markete 10 m, parka 260 m, plaja 2.3 km, Şile Devlet Hastanesine 22.8 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na 48 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 48.2 km, Avrasya Tüneli'ne 53.9 km mesafede bulunmaktadır.

Site içerisindeki villalarda müstakil bahçe, 3+1 loft villada özel yüzme havuzu, açık otopark ve güvenlik kameraları bulunurken iç kısımlarda ise açık plan mutfak, ebeveyn banyosu, duş kabini, şömine, teras, akıllı ev sistemi, uydu tv sistemi, pvc pencere ve çelik kapı ile nitelendirilerek keyifli bir yaşam alanı oluşturulmuştur.


IST-01517

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Karşı
Doğu, Güney, Batı