Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 16 068 122 TL
Daire Satılık
Metrekare: 81 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Orihuela Cabo Roig’de Olanaklara Yakın 2+1 ve 3+1 Konforlu Daireler

Şık daireler, Cabo Roig'in bir parçasını oluşturan cazip bir yerleşim bölgesi olan Lomas de Cabo Roig'de yer almaktadır. Cabo Roig plajına sadece 2 kilometre uzaklıkta yer alan bu bölge, İspanya'nın doğu kıyısında yer alan Costa Blanca bölgesinde, el değmemiş mavi bayraklı plajları ile keyifli bir sahilere sahiptir.

Orihuela, Cabo Roig’de satılık daireler La Zenia Boulevard alışveriş merkezine 2,5 kilometre, Cabo Roig şeridine ve plaja 3 kilometre, popüler 18 delikli Villamartin golf sahasına ve Villamartin Plaza'ya 5 kilometre, Torrevieja şehir merkezine 13 kilometre uzaklıkta yer almakta olup, Alicante ve Murcia Uluslararası havalimanlarına bir saatlik sürüş mesafesindedir.

Daireler, yemyeşil ve gölgeli alanlarla çevrili geniş bir ortak havuzun yanı sıra ortak fitness tesislerine erişim sağlayan modern bir topluluğun parçasıdır.

Dairelerin içinde gömme dolaplı yatak odaları, ana yatak odasında duşakabin ile donatılmış bir ebeveyn banyosu ayrıca dairelerde duşakabinli ek bir banyo, iyi donanımlı açık plan bir mutfak, yemek alanı ve güneşlenme terasına açılan Fransız tarzı büyük pencerelerle süslenmiş geniş bir oturma odası bulunmaktadır.

Zemin kat daire modellerinde ayrıca özel bir bahçe bulunurken, çatı katı modellerinde özel bir çatı solaryumu yer almaktadır.


ALC-00575

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Teras, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Donanım
Eşyalı