Domaza
Türkiye, Mersin, Mezitli, Mezitli
property
Fiyat 2 636 014 TL
Daire Satılık
Metrekare: 69 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Mersin Tece'de Denize Yürüme Mesafesinde Satılık Yeni Daireler

Satılık sıfır daireler Mersin Tece'de denize yürüme mesafesinde ve çeşitli site içi olanaklara sahip butik bir kompleks içinde yer almaktadır. Mersin son yıllarda aldığı yatırımlarla yerli ve yabancı yatırımcıların sıklıkla tercih ettiği bir kıyı kentidir. İklimi, coğrafyası, verimli toprakları, tarihi zenginlikleri, turizmi ve ticaretiyle Akdeniz'in incisi konumundadır.

Mersin'de satılık daireler plaja, marketlere ve okullara yürüme mesafesinde bulunur. Satılık daireler; Çeşmeli otoban katılımına 800m, Soli Center AVM'ye 9 km, Erdemli'ye 15 km, Marinaya 16 km, Forum AVM'ye 18 km, Mersin Hızlı tren Garı'na 22 km, Uluslararası Yeni Çukurova Havalimanı'na 88 km ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 105 km uzaklıktadır.

7 katlı tek bloktan oluşan butik projede; yüzme havuzu, kamelya, barbekü alanı, açık otopark, çocuk parkı, jeneratör sistemi, asansör ve güvenlik kameraları gibi olanaklar bulunmaktadır.

2 yatak odalı daireler; oturma odası, açık plan mutfak, balkon, banyo ve ebeveyn banyosu gibi birimlerden oluşmaktadır. Kaliteli malzemelerin tercih edildiği daireler, vestiyer, duş kabini, ısı cam ve intercom diyafon gibi ürünlerle donatılmıştır. Zeminlerde üst grup laminant parke ve ıslak zemin döşemeleri tercih edilmiştir.


ICX-00065

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Asansör, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Güvenlik, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Yüzme Havuzu
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı
Emlak amacı
Yatırım için