Domaza
Türkiye, Antalya, Aksu, Aksu
property
Fiyat 10 527 732 TL
Daire Satılık
Metrekare: 86 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2026
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Aksu Altıntaş'ta Havalimanına 3 Km Mesafede Elit Projede Daireler

Satılık daireler, Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi'nde yer almaktadır. Altıntaş yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin kalitesi ve olanakları bakımından Türkiye'nin en elit yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır. Kaliteli yapıları ile dikkat çeken bölge, Antalya'nın yeni yatırım merkezidir.

Antalya, Aksu'da satılık daireler, Antalya Havalimanı'na 3 km, Mall of Antalya'ya 6.7 km, Anadolu Hastanesi'ne 7.6 km, Lara plajlarına 8.4 km, Düden Park Şelalesi'ne 9.2 km, TerraCity Alışveriş Merkezi'ne 11 km, MedicalPark Hastanesi'ne 13 km mesafede yer almaktadır.

Modern dairelerin bulunduğu proje, 24.000 m² arsa alanı üzerine konumlanmış ve toplamda 367 konut ve otelde dahil olmak üzere 6 bloktan oluşmaktadır. Projede 1, 2, 3, 4 ve 5 yatak odalı olmak üzere farklı daire seçenekleri sunmaktadır. Lüks sitede; güneş enerjisi, asansör, kapalı otopark, kapıcı servisi, resepsiyon, lobi, açık ve kapalı havuzlar, fitness, hamam, sauna, buhar odası, SPA, 7/24 güvenlik hizmeti, güvenlik kameraları, çocuk oyun alanı, barbekü alanı, oyun odası ve elektrikli araç şarj ünitesi gibi imkânlar mevcuttur.

Ek olarak kuru temizleme, housekeping, halı yıkama, teknik servis, VIP transfer, misafir ağırlama hizmetleri, araç kiralama, kurye hizmetleri, veteriner ve doktor hizmetleri de dahildir.

Projedeki daireler oturma odası, yatak odaları, açık plan mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Dairelerde en az 1 adet klima, duş kabini, çelik kapı ve ankastre set mevcuttur. Salon ve odalar laminant parke, banyo dolapları lake kaplama veya evogloss, mutfak tezgahları ve mutfak dolapları takılacaktır.

Sunduğu uzun vadeli taksit imkanı ile dikkat çeken en önemli projelerden birisidir.

Otel odaları için, 20 yıllık kontrat yapılarak yıllık %7 kira geliri ve doluluk durumuna göre kardan pay elde edebilmektedir.


AYT-04160

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Sauna, Tenis kortu, Balkon, Spor Salonu, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu
Emlak amacı
Yatırım için