Domaza
Kuzey Kıbrıs, Kerinya/Girne İlçesi, Girne
property
Fiyat 5 994 948 TL
Daire Satılık
Metrekare: 84 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2019
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Girne Merkezde Taşınmaya Hazır Daireler

Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin önemli bir turizm ve eğitim şehridir. Bellapais Manastırı gibi tarihi yapıları, Girne Kalesi gibi simgeleşmiş alanları ve eski şehir dokusuyla tanınır. Sahil boyunca uzanan güzel plajları ve sakin atmosferi, şehri turistler için cazip kılar. Girne, çeşitli oteller, restoranlar ve gece hayatıyla zengin bir turistik deneyim sunar. Tarihi zenginlikleriyle bilinen bu şehir, bölgedeki önemli turistik merkezlerden biridir.

Kuzey Kıbrıs Girne'de satılık daireler; toplu taşıma duraklarına 180m, süpermarketlere 250 m, Girne Antik Liman'a 2 km, uluslararası okul ve üniversitelere 3,9 km, seçkin otel ve eğlence merkezlerine 4 km, Lefkoşa Şehir Merkezine 18,7 km, Ercan Uluslararası Havalimanına 42 km, Larnaka Havalimanı'na 77,4 km mesafededir.

2 blok olarak ve 2 yatak odalı tipinde tasarlanan daireler güvenlikli site içerisinde bulunmaktadır. Giriş katında kapalı otopark ve sitede açık otopark alanı bulunan daireler yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. PVC çift camlı pencereler ile ısı ve ses yalıtımı bulunan dairelerde ıslak zemine uygun kaymaz ve neme dayanıklı seramik kullanılmıştır. Modern asansör, interkom sistemi, internet ve uydu altyapısı hazır olan dairelerin tüm yatak odalarında gömme dolap ve zeminlerde seramik veya parke seçenekleri bulunmaktadır. Taşınmaya ve kiralamaya hazır olan daireler yüksek kira getiri potansiyeline sahiptir.


ECN-00421

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Asansör, Küvet, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Teras, Aidatsız
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı