Domaza
Türkiye, Mersin, Erdemli, Erdemli
property
Fiyat 4 306 517 TL
Daire Satılık
Metrekare: 98 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Mersin Ayaş'ta Panoramik Deniz ve Doğa Manzaralı Yeni Daireler

Mersin'deki satılık daireler kentin en çok talep gören destinasyonlarından Ayaş'ta yer almaktadır. Mersin; iklimi, verimli toprakları, turizmi, limanı, güneşi, denizi, tarihi zenginlikleri ve uygun emlak fiyatlarıyla öne çıkan en önemli Akdeniz sahil kentlerinden bir tanesidir. Erdemli Ayaş bölgesi, denizi, plajları ve güneşiyle büyülerken, huzurlu bir tatil hayali kuran yerli ve yabancı yatırımcıların tüm beklentilerini fazlasıyla karşılamaktadır.

Mersin'de satılık daireler; günlük olanaklara yürüme mesafesindedir. Muhteşem manzaralı satılık daireler; plaja 50 m, Kızkalesi'ne 9 km, Erdemli'ye 15 km, Erdemli Otogar'a 18 km, Çeşmeli otoban katılımına 30 km, marinaya 51 km, Uluslararası Yeni Çukurova Havalimanı'na 119 km ve Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 135 km uzaklıktadır.

Eşsiz panoramik deniz manzarası ve doğa manzarasıyla fark yaratan konut projesi 26 katlı tek bloktan oluşmaktadır. 2+1 ve 3+1 daire opsiyonları bulunan şık projede; 4 adet yüzme havuzu, 2 adet aquapark, fitness, açık otopark alanı, sinema salonları, concierge hizmeti, restoran, pool bar ve snack bar gibi site içi imkanlar bulunmaktadır.

2 ve 3 yatak odalı daireler; oturma odası, açık plan mutfak, ortak banyo - ebeveyn banyosu ve balkon birimlerinden oluşmaktadır. Kaliteli malzemelerin tercih edildiği daireler üst grup ürünlerle donatılmıştır.


ICX-00124

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Balkon, Klima, Spor Salonu, Şömine, Asansör, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar, SPA
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için