Domaza
Kuzey Kıbrıs, Kerinya/Girne İlçesi, Gaziveren
property
Fiyat 5 268 022 TL
Daire Satılık
Metrekare: 60 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2027
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Lefke'de Yatırım Fırsatı Sunan Daireler

Lefke, Gaziveren Kasabası'nda yer alan bu deniz manzaralı daireler, Kıbrıs'ın en özel bölgelerinden birinde bulunmaktadır. Gaziveren, doğal güzellikleri ve muhteşem körfez manzarasıyla geleceğe yönelik yatırım yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir bölge haline gelmiştir. Portakal, mandalina ağaçları, uzun hurma ağaçları ve Akdeniz'in doğal lezzetlerinin zenginliğiyle ünlü olan Gaziveren, sakin ve huzurlu bir yaşam sunmaktadır. 36 kilometrelik plajı ile her gün tatil havası yaşayabileceğiniz bu bölge, aynı zamanda Lefke’deki eğitim kurumları ve üniversiteler gibi çeşitli olanaklara da yakındır. Trafik sıkışıklığından uzak, doğa ile yeşilin kucaklaştığı Lefke ve Güzelyurt şehir merkezlerine yakın olan Gaziveren, plaja yürüme mesafesindeki daireleriyle doğanın güzelliklerini yaşamınıza taşımaktadır.

Kuzey Kıbrıs Lefke’deki satılık daireler; plaja 250 m, CMC Golf Club'a ve Cengiz Topel Hastanesi'ne 6 km, Güzelyurt Çarşısı'na ve Kıbrıs Toplum Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne 8 km, Lefke Avrupa Üniversitesi'ne 11 km, ODTÜ'ye 16 km, Lefkoşa'ya 52 km, Girne'ye 59 km, Trodos Kayak Merkezi'ne 59 km, Ercan Havalimanı'na 65 km, Larnaka Uluslararası Havalimanı'na 94 km ve Baf Uluslararası Havalimanı'na 115 km uzaklıkta yer almaktadır.

Muhteşem bir manzaraya sahip olan bu daireler, 8700 m² alana sahip geniş bir site içerisinde yer alıyor. Site, iki blok şeklinde tasarlanmış olup içerisinde stüdyo ve 1+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Zemin kat dairelerin yanı sıra ara kat ve çatı katı daireler de mevcuttur. Bu farklı tipteki daireler, konfor ve çeşitlilik sunan bir yaşam tarzı sunmaktadır.

Geniş olanaklarıyla öne çıkan bu site, her daireye ait özel otopark alanları sunmaktadır. Ortak bahçesinde yer alan havuz ve aqua parkın yanı sıra, deniz manzaralı teraslarda da yüzme havuzları mevcuttur. Plaja yürüme mesafesinde bulunan bu site, güzellik merkezi, SPA ve masaj hizmetleri, sauna, her blok altında deniz manzaralı ve tam donanımlı spor salonları, yoga stüdyoları, çocuk oyun alanları, mini golf sahası, özenle düzenlenmiş bahçeler, restoran ve sahil barı, su sporları kulübü, uçurtma sörfü okulu gibi birçok sosyal olanak sunmaktadır. Bu olanaklar sayesinde bu site sakinlerine konforlu ve keyifli bir yaşam tarzı sağlamaktadır.

Modern ve şık tasarımlı dairelerde, oturma odası ve yatak odası gibi alanlarda muhteşem deniz ve doğa manzarası bulunmaktadır. Dairelerde ayrıca duş kabini, gömme gardırop, diyafon, TV altyapısı ve internet altyapısı gibi bir dizi özellik bulunmaktadır. Bu özellikler sayesinde konforlu ve güncel bir yaşam tarzı sağlanmaktadır.


ECN-00292

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Teras, Spor Salonu, Sauna, Aidatsız
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar, SPA
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Batı, Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için