Domaza
Kuzey Kıbrıs, Gazimağusa, Yenibogazici
property
Fiyat 16 334 461 TL
Ev Satılık
Metrekare: 188 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Yeni Boğaziçi'nde Denize Yakın Satılık Villalar

Kuzey Kıbrıs'ın doğu sahillerinde yer alan Yeni Boğaziçi, adanın CittaSlow ünvanına sahip noktalarından birisidir. Sakin bir yaşam tarzına sahip bölge, şehir merkezine de sadece 5 dakika mesafede bulunmaktadır. Bölgenin en önemli kolejlerinden birine ev sahipliği yapan Yeni Boğaziçi, Salamis Antik Kenti, Aziz Barnabas Kilisesi ve Kral mezarları gibi tarihi açıdan önemli lokasyonlara da sahiptir.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık villalar, otobüs durağının yanında bulunur. Villalar; eczaneye 70 m, markete 190 m, Yakın Doğu Koleji'ne ve hastaneye 200 m, Gazimağusa - Bafra anayoluna 650 m, Bedi's Plajı'na 1,5 km, Salamis Antik Kenti'ne 2 km, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne 4,5 km, Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne 6 km, Long Beach'e 8 km, Gazimağusa Limanı'na 8,5 km, Gazimağusa'nın merkezine 11 km, İskele'nin merkezine 14 km, Ercan Havalimanı'na 44 km, Karpaz Gate Marina'ya 59 km ve Larnaka Havalimanı'na 60 km mesafededir.

Satılık villalar, duplex yapıdadır. Her villa için belirlenmiş otopark alanı bulunmaktadır. Projede 4 adet müstakil (D tipi) ve 6 adet yarı müstakil (E Tipi) 3+1 villalar mevcuttur. Giriş katta ayrı mutfak, oturma odası ve ortak banyo&tuvalet mevcuttur. İkinci katta ise ebeveyn banyolu yatak odası yer almaktadır. Tüm evlerde mutfak dolapları, zemin seramik, banyo fayansları ve dolapları ve yatak odalarında elbise dolapları bulunmaktadır.

Villalar merkezi internet altyapısı, klima tesisatı ve uydu sistemi altyapısı gibi konfor artıcı sistemlerle donatılmıştır.


ECN-00165

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Balkon, Teras, Bahçe, Aidatsız, Yüzme Havuzu
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Karşı
Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu
Emlak amacı
Yatırım için