Domaza
Kuzey Kıbrıs, Kerinya/Girne İlçesi, Ozanköy
property
Fiyat 34 757 188 TL
Ev Satılık
Metrekare: 985 m2
6 oda, 6 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Girne Beylerbeyi'nde Satılık Müstakil Havuzlu Tripleks Villalar

Girne ve Beylerbeyi, Kıbrıs'ın kuzeyinde yer alan önemli turistik bölgelerdir. Girne, tarih boyunca çeşitli medeniyetlerin etkisi altında kalmış, liman kenti özelliğini taşıyan bir şehirdir. Girne Kalesi ve Girne Limanı, şehrin sembollerindendir. Beylerbeyi ise Girne'nin kuzeydoğusunda bulunan küçük bir köydür ve ünlü Bellapais Manastırı'na ev sahipliği yapmaktadır. Manastır, gotik tarzı mimarisi ve güzel bahçeleriyle bilinmektedir. Her iki bölge de tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri ve geleneksel atmosferleriyle turistler için çekici konumlardandır.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık villalar tüm olanaklara ve uluslararası okullara yürüme mesafesinde, süpermarketlere 1,5 km, otel ve eğlence merkezlerine 2 km, denize ve plaja 2,5 km, The English School of Kyrenia'ya 2,5 km, hastanelere 2,7 km, Girne merkezine 3 km, Girne Antik Limanı'na 3,4 km, üniversitelere 5 km, Lefkoşa merkezine 21,5 km, Ercan Uluslararası Havalimanı'na 34,1 km ve Larnaka Havalimanı'na 82,6 km mesafededir.

Mahremiyeti ve geniş arazi kullanımını ön planda tutarak tasarlanmış olan villalarda özel yüzme havuzu, kapalı araç otoparkı, uydu, internet alt yapısı, akıllı ev sistemi altyapısı gibi özelliklerin yanı sıra, sinema salonu, spor salonu, oyun odası gibi konfor artırıcı üst düzey ayrıcalıklar bulunmaktadır. Villalarda, inşaat süresince kişiselleştirme imkanı sunulmaktadır.


ECN-00372

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Küvet, Teras, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Jakuzi, Balkon, Bahçe, Depo, Aidatsız, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar, SPA
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Batı, Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için