Domaza
Kuzey Kıbrıs, Gazimağusa, İskele, Boğaz
property
Fiyat 13 629 558 TL
Daire Satılık
Metrekare: 174 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İskele Boğaz'da Plaja Yakın Konumda Satılık Daireler

Kuzey Kıbrıs'ın eşsiz kum plajlarıyla ünlü cennet köşesi İskele, yatırım fırsatlarıyla Forbes dergisinin bile ilgisini çeken bir bölge olarak öne çıkmaktadır. Son yıllarda İskele'de gökdelenler yükselse de Boğaz bölgesi, sadece iki veya üç katlı yapılarıyla doğal güzellikleri koruma konusundaki hassasiyetini gözler önüne sermektedir. Yabancı yatırımcıların sıkça ilgi gösterdiği bu bölge, günlük ihtiyaç noktaları olan restoranlar, marketler, eczaneler ve manavlar gibi olanaklar ile yaşamı kolaylaştırmaktadır.

Kuzey Kıbrıs İskele'de satılık daireler, plaja sadece 700 metre, Boğaz Marina'ya 2 kilometre, MacKenzie Bay'e 10 kilometre, Pera MacKenzie Beach-Club'a 11 kilometre, Yakındoğu Koleji'ne 20 km, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne 23 km, Gazimağusa (Famagusta) merkezine 24 km, Ercan Havalimanı'na 56 km ve Larnaca Uluslararası Havalimanı'na 80 km mesafededir.

Bu muhteşem proje, 5 ayrı bloktan oluşmaktadır. Site içinde barbekü alanları, tenis, basketbol ve futbol sahaları, etkinlik alanları, aquapark, yüzme havuzları, çocuk havuzları, restoranlar, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, SPA ve güzellik salonları, market, kasap ve eczane gibi birçok sosyal donatı bulunmaktadır. Ayrıca, misafirler için özel otopark alanı da düşünülmüştür.

Daireler, zemin katlarda 1+1 ve 3+1 oda tiplerinde, çatı katında ise 1+1 dubleks, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks oda tiplerinde sunulmaktadır. Her daire, modern yaşamın gereksinimlerini karşılayacak şekilde açık plan mutfak tasarımıyla dikkat çekmektedir. Dubleks dairelerde, zemin katta konforlu oturma odası, ferah açık plan mutfak ve misafir banyosu bulunurken, üst katta ebeveyn banyolu yatak odaları ve özel teraslar bulunmaktadır. Tüm dairelerde merkezi internet altyapısı, klima altyapısı ve merkezi uydu sistemi gibi modern konfor özellikleri sunulmaktadır. Bu proje, lüksün, modernliğin ve çağdaş yaşamın en zarif örneklerini sunmaktadır.


ECN-00315

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Teras, Balkon, Sauna, Bahçe, Tenis kortu, Spor Salonu, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Güvenlik
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar, SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Dağ manzaralı, Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı