Domaza
Türkiye, Ankara, Altındağ, Altındağ
property
Fiyat 3 725 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 182 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2020
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Ankara Altındağ'da Oturuma Hazır Sakin Lokasyonda Sıfır Daireler

Altındağ, Türkiye'nin başkenti Ankara'nın tercih edilen ilçelerinden biridir. Ankara'nın merkezi konumunda yer alan Altındağ, tarihi ve kültürel öneme sahip bir bölgedir. İlçe, birçok tarihi yapıya ev sahipliği yapar ve Ankara'nın yerli halkı ve turistler için önemli bir cazibe merkezi niteliğindedir. Satılık dairelerin yer aldığı Karapürçek semti, Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı bir semttir. Ankara'nın kuzeydoğusunda yer alır ve doğal güzellikleriyle tanınır.

Ankara'da satılık daireler bölgedeki tüm günlük olanaklara yürüme mesafesinde yer alıp; AquaPark'a 300 metre, Karapürçek Stadyumu'na 850 metre, Altınköy Açık Hava Müzesi'ne 2,4 km, Tren Garı'na 8,7 km, Mavi Göl Mesire Alanı'na 11,2 km, Kızılay'a 14,4 km, Esenboğa Havalimanı'na 21,4 km mesafede yer almaktadır.

852 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen butik apartman, 5 katlı tek bloktan oluşmaktadır. Apartmanda ortak bir bahçe, açık otopark, güvenlik kameraları ve asansör gibi özellikler bulunmaktadır.

4 yatak odalı dairelerde, oturma odası, ayrı mutfak, banyo - ebeveyn banyosu, WC, kiler ve balkon gibi bölümler bulunmaktadır. Dairelerde kaliteli malzemeler tercih edilmiş olup, tavanlarda led aydınlatma, vestiyer, duşakabin, masif ahşap kapılar, duvar kağıtları, üst grup laminant parke ve ıslak zemin döşemeleri gibi özellikler yer almaktadır.


ESB-00168

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Aidatsız
Otopark
Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Kuzey-doğu, Güneydoğu, Güney batı