Domaza
Kuzey Kıbrıs, Kerinya/Girne İlçesi, Girne
property
Fiyat 8 333 736 TL
Daire Satılık
Metrekare: 73 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Girne'de Önü Kapanmaz Manzaraya Sahip Gelişmiş Site İçerisinde Daireler

Daireler adanın en gelişmiş şehirlerinden biri olan Girne'de muhteşem bir konumda yer almaktadır. Adanın en önemli şehirlerinden biri olan Girne beş üniversiteye ve yüze yakın otele ev sahipliği yapmaktadır. Yılın 300 günü parlayan güneşi ile Girne, huzurlu bir yaşam sunmaktadır.

Kuzey Kıbrıs Girne'de satılık daireler günlük olanaklara ve Girne merkezine yürüme mesafesinde olup Kaşgar Sahili ve Girne Çarşısı'na 2 km, Girne Devlet Hastanesi'ne 2.5 km, Girne Limanı ve Bella Marin Plajı'na 3 km, Girne Amerikan Üniversitesi'ne 3.5 km, Girne Amerikan Koleji'ne 4 km, Kervansaray Plajı'na 6 km, Alsancak Doğa Parkı'na 7 km, Escape Plajı'na 7.5 km, Denizkızı Plajı'na 8 km, Ercan Havalimanı'na 41 km ve Larnaka Havalimanı'na 79 km mesafede yer almaktadır.

Daireler farklı oda seçenekleri ile satışa sunulmuş olup 9 katlı 2 bloktan oluşan projede yer almaktadır. Projede iki ortak havuz, çocuk parkı, spor salonu, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası, kafeler, market, ve mağazalar bulunmaktadır. Dairesel yapıda bulunan binada dairelerin tüm odalarından balkona çıkmak mümkündür. Daireler yatak odası, oturma odası, açık plan mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Oda sayıları daire tiplerine göre çeşitlilik göstermektedir.

Daireler birinci sınıf işçilikle tamamlanmış olup merkezi uydu sistemi, merkezi internet ve klima altyapısı ile donatılmıştır.


ECN-00107

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Teras, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Uydu veya Kablolu TV, Asansör, Balkon, Güvenlik, Bahçe, Spor Salonu
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Dağ manzaralı, Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı