Domaza
İspanya, Endülüs, Torrox Costa
property
Fiyat 7 265 835 TL
Daire Satılık
Metrekare: 71 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İspanya Torrox Costa'da Sosyal Site Yaşamı Sunan Denize Sıfır Daireler

Satılık daireler; Málaga ve Granada arasında bulunan şirin sahil kasabası Torrox'ta yer almaktadır. Yıllık ortalama sıcaklığın 18 °C olduğu Torrox, Avrupa'nın en yaşanabilir iklimlerinden biri olarak öne çıkmaktadır. Daireler üzüm bağlarına ve eşsiz güzellikteki plajlara olan yakın mesafeleri ile ayrıcalıklı bir yaşam tarzına sahip olma fırsatı sunmaktadır.

Satılık dairelerin yer aldığı site, ihtiyaç duyacağınız pek çok sosyal ve günlük olanağa kısa bir yürüme mesafesine sahiptir. İspanya Torrox'ta satılık daireler Torre del Mar'a 30 dk, Málaga'ya 50 dk, Marbella'ya 60 dk ve Málaga - Costa del Sol Havalimanı'na ise 63 km uzaklıkta yer almaktadır.

Daireler yaşamınızı kolaylaştıracak pek çok olanak sunan bir site içerisinde bulunmaktadır. Sitede bolca yeşil alan, açık yüzme havuzu, park yerleri ve asansör mevcuttur.

Proje; sakinlerine 2 ve 3 yatak odalı daire tipleri sunmaktadır. İlave olarak daire tipine göre değişmek üzere teras ve solaryum opsiyonları da mevcuttur. Daireler klimanın yanı sıra gerekli tüm donatılarla zenginleştirilmiş mutfaklar ve banyolar ile satışa sunulacaktır.


AGP-00583

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Şömine, Asansör, Teras, Aidatsız, Depo
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney