Domaza
İspanya, Endülüs, Mijas, La Cala de Mijas
property
Fiyat 66 370 610 TL
Ev Satılık
Metrekare: 407 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Mijas'ta Golf Sahasının Yanı Başında Özel Havuzlu Müstakil Villalar

Satılık villalar, Costa del Sol bölgesinin popüler yerleşim birimlerinden biri olan Málaga, Mijas'ta yer almaktadır. Mijas, Fuengirola ve Marbella'ya yakın ideal bir lokasyonda yer alan şirin bir sahil kasabasıdır. Mijas; ılıman iklimi, muhteşem plajları, zengin sosyal olanakları, sakin atmosferi ve dünya standartlarına uygun golf tesisleri ile yılın her döneminde turistleri kendine çekmektedir.

Mijas'ta satılık villalar, gerekli tüm sosyal olanaklara ve gündelik ihtiyaçlara kolay erişim sunan avantajlı bir bölgede yer almaktadır. Villalar, yüksek standartlar sunan bir golf tesisinin hemen yanı başında bulunmaktadır. Ana yola olan yakın konumu ile kolay bir ulaşım imkânı da sunan villa projesi; sahil şeridine araçla 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Marbella 20 km, Málaga Uluslararası Havalimanı ise 35 km mesafede konumlanmıştır.

Proje, toplamda 10 adet satılık villa sunmaktadır. Bu villaların her birinde özel yüzme havuzu ve peyzaj çalışması özenle yapılmış geniş bahçeler yer almaktır. Bir golf tesisinin hemen yanı başında yer alan proje, buraya doğrudan geçiş imkânı da sunmaktadır.

Satılık 4 yatak odalı villalar, kaliteli materyallerle ve işçilikle tasarlanmış ve donatılmıştır. Villa sakinleri muhteşem deniz, dağ, doğa ve golf manzaraları eşliğinde huzurlu bir yaşam elde edecektir.


AGP-00615

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Küvet, Şömine, Bahçe, Depo, Teras, Aidatsız
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, Golf
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu