Domaza
İspanya, Endülüs, Estepona, La Gaspara
property
Fiyat 19 212 545 TL
Daire Satılık
Metrekare: 80 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Estepona'da Denize Yakın Konumda Lüks Sitede Manzaralı Daireler

Daireler; Costa del Sol, Estepona'da yer almaktadır. Estepona, Marbella ve Manilva şehirlerinin arasında konumlanan şirin bir sahil kasabasıdır. Güneş ışınlarının yıl boyunca terk etmediği Estepona'da sıcaklık ortalaması ise 19°C'dir. Bölge, geniş sosyal olanaklar ve spor aktiviteleri yelpazesine sahiptir. Burada bulunan 70 golf tesisi, dünya standartlarına uygun kalitesi ile golf tutkunlarını büyülemektedir.

Estepona'nın ideal bir lokasyonunda yer alan site, gerekli sosyal ve gündelik olanaklara kolay erişim imkânı sağlamaktadır. Çeşitli marketler, mağazalar, restoranlar, kafeler ve barlar, hemen yanı başınızda olacaktır. Dairelerin yer aldığı site; Estepona şehir merkezine araçla 10 dakika mesafede yer alırken Puerto Banus'a 25 km ve Marbella şehir merkezine ise 35 km uzaklıktadır.

Estepona'da satılık daireler, zengin olanaklar sunan bir site içerisinde yer almaktadır. Yemyeşil peyzajlı bahçelerin yanı sıra sonsuzluk havuzu, spor salonu, sosyal kulüp, oyun parkı, sauna, park alanı ve hamam sayesinde site, konforunuzu arttıracak niteliktedir.

Güney cepheli daireler, sakinlerine geniş deniz manzaraları sunmaktadır. Sitede yer alan geniş terasta ortak sonsuzluk havuzu ve panoramik Akdeniz manzaraları yer almaktadır. Daireler, mutfakları gerekli donatılarla zenginleştirilmiş olarak teslim edilecektir.


AGP-00604

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Bahçe, Asansör, Depo, Spor Salonu, Teras, Sauna, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney, Güneydoğu, Güney batı