Domaza
İspanya, Endülüs, Estepona, Atalaya Isdabe
property
Fiyat 48 813 282 TL
Ev Satılık
Metrekare: 310 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/02/2019
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Estepona’da Güvenli Site İçinde Anahtar Teslim Villa

İki katlı villa Costa del Sol, Estepona’da yer almaktadır. Geleneksel İspanyol yaşamının modern olanaklar ile harmanlandığı Estepona, nefes kesen plajları ve kıyı şeridiyle tanınmaktadır ve harika olanaklar sunmaktadır. Mesela bölge, dünyanın en prestijli golf sahalarından bazılarına ev sahipliği yapmaktadır. Estepona emlak piyasası hem yaşamak hem tatil yapmak hem de yatırım yapmak isteyenler için çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Estepona’da satılık villa, Marbella sınırında, New Golden Mile olarak adlandırılan bölgenin hemen yanında avantajlı konuma sahiptir. Stratejik konumlu villa, Atalaya Golf ve Country Club’a ve uluslararası okullara kısa sürüş mesafesinde, süpermarketlere, çeşitli mağazalara, barlara, restoranlara, eczanelere ve kuaförlere ise kısa yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Villa, Estepona merkezine 13 km, ünlü Puerto Banus’a 6 km, Marbella merkezine 15 km ve Malaga havalimanına 60 km mesafededir.

Güvenli site içinde bulunan villa, koruma altında olan ormanlık alanda güneybatı cepheli 600 m²’den fazla arsa üzerindedir. Zarif villa, bakımı kolay bahçelere, 35 m² ısıtmalı özel havuza ve üstü açık terasa sahiptir.

İki katlı müstakil villada, üç yatak odası, özel tasarım mutfaklı açık plan yemek odası, oyun odası, çamaşır odası, ve spor salonu bulunmaktadır. Aynı zamanda villa, sürgülü cam duvarlar, iki kat yüksek tavanlar ve gömme dolaplar ile donatılmıştır. Enerji tasarruflu villa, B sınıfı enerji sertifikasına sahiptir.


AGP-00842

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Küvet, Bahçe, Yüzme Havuzu, Depo, Spor Salonu, Klima, Şömine, Teras
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Güneş
Donanım
Eşyalı
Karşı
Güney batı