Domaza
İspanya, Endülüs, Benalmadena, Montealto
property
Fiyat 14 972 250 TL
Daire Satılık
Metrekare: 98 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Benalmadena Costa del Sol'de Seçkin Projede Şık Tasarımlı Daireler

Dairelerin bulunduğu site Costa del Sol'un ünlü bölgelerinden Benalmadena'da yer almaktadır. Bölge göz alıcı plajları, lezzetli mutfağı ve misafirperver halkı ile tanınmaktadır. Bununla birlikte bölgeden şehrin diğer bölümlerine gitmek oldukça kolaydır.

Benalmadena'da satılık daireler Malaga'ya arabayla sadece 20 dakika uzaklıktadır. Marbella ise 35 dakika uzaklıktadır. Ayrıca bölgede Fuengirola ve Malaga'ya çok daha kolay ulaşım sunan bir tren durağı bulunmaktadır.

Daireler güzel manzaralar ve kapsamlı olanaklar sunan bir site içinde yer almaktadır. Site içinde yüzme havuzu, spor salonu, kapalı otopark ve bakımlı yeşil alanlar bulunmaktadır. Beraberinde site sürdürülebilirlik ve çevrenin korunma konusunda sorumluluk sahibidir. Site içinde kullanılan teknolojiler minimum enerji prensibine odaklanmıştır.

Sitede 2 ve 3 yatak odalı daire tipleri satışa sunulmuştur ve tüm dairelerin Akdeniz manzarasını gören geniş terasları vardır. Ayrıca, dubleks modellerde güneşlenme terasları ve bazı evlerde özel bahçeler ve teraslar bulunmaktadır.


AGP-00749

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Depo, Yüzme Havuzu, Çamaşır Odası, Klima, Spor Salonu, Şömine, Asansör, Teras, Jakuzi, Küvet
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Jeotermal
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı