Domaza
İspanya, Endülüs, Alhaurin de la Torre, Buenavista
property
Fiyat 14 986 334 TL
Ev Satılık
Metrekare: 103 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/2026
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Málaga, Alhaurín de la Torre'de Bulunan Bahçeli Tripleks Evler

Costa del Sol bölgesinin Málaga şehrine yakın bir konumda yer alan Alhaurín de la Torre, Guadalhorce'da yer alan popüler bir yerleşim yeri ve tatil merkezidir. Avantajlı konumu ve eşsiz güzellikteki doğası ile Alhaurín de la Torre Málaga yıl boyunca ziyaretçiler için popüler bir destinasyon olarak kalmaktadır.

İdeal bir konumda yer alan site, şehir yaşamının renkleri ile avantajlı bir hayat standardı sunmaktadır. Alhaurín de la Torre'de satılık evler Malaga Uluslararası Havalimanı'na yalnızca 8 km, Torremolinos'a 10 km ve Málaga şehir merkezine ise 18 km uzaklıkta konumlanmıştır. Kaliteli tasarımları ile çevredeki otoyollar, İspanya'nın her bölgesine kolay ulaşım imkânı tanımaktadır.

Modern tasarımlı site içerisinde doğanın en güzel tonlarını bir araya getiren geniş açık alanlar mevcuttur. Evler yarı müstakil konsepti ile inşa edilmiştir. Büyük bir arazi üzerinde yer alan evlerde 3 yatak odası, gerekli tüm donatılara sahip bir mutfak, bodrum ve geniş bir teras mevcuttur. Evlerde konforunuzu arttırmak amacıyla telekominikasyon sistemlerinin ve yalıtım malzemelerinin seçimleri özenle yapılmıştır.


AGP-00669

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Küvet, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Bahçe, Aidatsız, Depo
Otopark
Tahsis edilen otopark
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı