Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 22 579 960 TL
Daire Satılık
Metrekare: 195 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/07/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya'da Kleopatra Plajı'na 500 m. Mesafede Havuzlu Sitede Şık Tasarımlı Daireler

Özel tasarlanmış daireler Antalya'nın göz bebeği Alanya'nın merkezinde, ünlü Kleopatra Plajı'na yakın konumda yer almaktadırlar. Alanya'nın ünlü bölgelerinden bir yeri olan Kleopatra, tarihi ve günümüzde süren popülerliği en çok tercih edilen bölgelerden biri olup yürüyüş yolları ve plajlarıyla gözleri üzerine çekmektedir. Kaliteli bir yaşam sürerken huzuru da yaşamak isteyenler için doğru bir seçim olan Alanya her geçen gün daha da gelişmektedir.

Alanya'da satılık daireler, tüm sosyal ve günlük olanaklara yakın konumda bulunmaktadır. Kleopatra Plajı'na 500 m, Alanya Aquapark'a 510 m, en yakın hastaneye 680 m, Damlataş Plajı'na 800 m, alışveriş merkezine 4 km ve Gazipaşa Havaalanı'na 39 km mesafede yer almaktadır.

Proje Alanya merkezi konumda 538 m² arsa alanı üzerine kurulmuş olup, tek blok 8 daireden oluşmaktadır. Site; peyzajlı bina çevresi, açık yüzme havuzu, merkezi uydu sistemi, güvenlik kamerası gibi özellikler ile tasarlanmıştır.

Farklı oda tipleri ile alıcılarını bekleyen daireler; çelik kapı, PVC pencere, mutfak seti, tezgah, sıhhi tesisat ile donatılmış banyo ve duş kabini ile teslim edilecektir.


AYT-04133

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Güvenlik, Teras
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Karşı
Doğu, Güney, Güneydoğu, Güney batı