Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 4 164 024 TL
Daire Satılık
Metrekare: 64 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Mahmutlar'da Doğanın Kalbinde Konumlanan Şehir Manzaralı Satılık Daireler

Mahmutlar bölgesi, gelişimi sayesinde tüm kesimler tarafından tercih edilen, gözde bir konum haline gelmiştir. Dilediğiniz tüm sosyal ihtiyaçlara, özenle ışıklandırılmış sokaklardan kısa sürede ulaşım sağlama olanağınızda bulunmaktadır. Mahmutlar, hem yaşam alanı hem tatil yeri olarak uygun bir yerdir.

Alanya'da satılık daireler Mahmutlar'da doğa ve şehir manzarasına sahip olan 3 bloklu site eczane, süpermarket, sağlık ocağı, cafe/bar gibi olanaklara 400 m, denize ve plaja 620 m, Alanyum Alışveriş Merkezine 7 km, Alanya Kalesine 14 km, Gazipaşa Havalimanı'na 28 km yakınlıktadır.

Mahmutlar'da hem şehir merkezinde hem de doğa ortasında muhteşem manzarasıyla birlikte hazırlanan 3 bloklu site, içerisinde açık/kapalı ortak yüzme havuzu, sauna, spa, fitness, şezlong alanları, havuz bar, masaj odaları, soyunma odaları ve duşlar, dinlenme odaları, Türk hamamı, marketler ve mağazalar, kafeterya, restoran, mutfak, lobi, sinema salonu, oyun odası, çocuk parkı, asansör ve sığınaklar olmak üzere birinci kalite işçilik ve özenle sizler için hazırlanmaktadır.

Her blokta 10 kişilik 2 adet asansör, her daireye bir araçlık otopark alanı mevcut olacaktır.


AYT-04129

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Bahçe, Teras, Spor Salonu, Sauna, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için