Domaza
Türkiye, İzmir, Buca, Buca
property
Fiyat 12 500 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 200 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir'de Gelişmekte Olan Bölgede Site İçinde Yarı Müstakil Villalar

Satılık yarı müstakil villalar İzmir Buca'ya bağlı Kaynaklar bölgesinde konumlanmıştır. Kaynaklar, İzmirlilerin hafta sonları ziyaret ettiği piknik alanları, göleti, parkları, düğün ve organizasyon yerleri, kahvaltı mekanları, restoranları, geniş çiftlikleri ve doğa sporları ile ünlüdür.

İzmir'de satılık villalar, otobüs durağına, marketlere, kasaba 350 metre, ormana 400 metre, restoranlara ve kahvaltı mekanlarına 600 metre, doğa sporları bölgesine 1 km, Buca Gölet'e 5 km, kolejlere 6 km, üniversiteye 11 km, alış-veriş merkezlerine 16 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 22 km, Alsancak'a 25 km, Gümüldür plajlarına 50 km mesafede yer almaktadır.

3809 m² alana kurulu 20 adet yarı müstakil bahçeli villadan oluşan sitede açık yüzme havuzu, villaya ait ayrı giriş kullanımlı bahçe içinde otopark alanları, sauna, spor salonu, kafe alanı gibi olanaklar bulunmaktadır.

Villalar; açık plan mutfak, oturma odası, 4 yatak odası, 3 banyo, 1 ebeveyn banyosu, balkon, çatı terası ve bahçe alanlarından oluşup duş kabini, çelik kapı seramik ve ahşap zemin kaplamaları, PVC pencere, elektrikli ısınma sistemi, elektrikli panjur sistemleri gibi donatılara sahiptir.


ADB-00053

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Balkon, Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Teras, Sauna, Uydu veya Kablolu TV
Otopark
Otopark
Enerji kaynakları
Yağ
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için