Domaza
Türkiye, Aydın, Kuşadası, Kuşadası
property
Fiyat 21 514 124 TL
Ev Satılık
Metrekare: 470 m2
9 oda, 5 banyo, 7 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kuşadası Kadınlardenizi'nde Eşyalı Havuzlu ve Kapanmaz Deniz Manzaralı Villa

Satılık müstakil villa, Kuşadası merkezde Kadınlardenizi bölgesinde bulunmaktadır. Bir liman kenti olan Kuşadası, turizm faaliyetleri ile ünlüdür. Antik şehirleri, ince kumlu plajları, doğal güzellikleri ile ünlü ve kruvaziyer gemilerinin uğrak noktası olan Kuşadası, dört mevsim yaşama uygun bir tatil bölgesidir.

Satılık villalar markete 300. metre, restoranlara, denize ve Kadınlardenizi plajına 1.4 km, feribot iskelesine 2 km, yat limanına 3 km, Kuşadası Long Beach'e 5 km, Pamucak plajlarına 12 km, Efes Antik Kenti'ne 20 km ve Adnan Menderes Havalimanı'na ise 65 km mesafede yer almaktadır.

3.800 m² alan üzerine kurulu sitede birbirinden bağımsız müstakil girişe sahip yarı müstakil ve müstakil villalar bulunmaktadır. Kuşadası'nda satılık villa, 533 m² arsa payı ile 470 m² brüt, 368 m² net kullanım alanında 5 yatak odası, depo alanı, oyun odası ya da sinema odası olarak kullanılabilecek 2 adet camı olmayan oda, 2 oturma odası, 1 açık mutfak, 1 giyinme odası, 5 banyo, 4 balkon, 1 geniş çatı terası, 1 araçlık giriş otopark alanı, 3 araçlık cadde üzeri otopark alanı, yüzme havuzu, bahçe bölümlerinden oluşmaktadır.

Eşyalı olarak satılık villa, doğalgazlı yerden ısıtma boyler sistemi, odalarda ve salonlarda klima, giriş alanında portmanto, tüm camlarda elektrikli otomatik panjur sistemleri, ada tipi mutfak, ankastre ocak, fırın, mikrodalga, metal barbekü, duş kabinleri, laminant parke ve seramik yer kaplamaları, PVC pencere sistemleri, çelik kapı ve kaliteli eşyalar ile donatılmıştır.


CII-00010

HARİTA

HARİTA

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Konutun Özellikleri
Teras, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Depo, Çamaşır Odası, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı