Domaza
İspanya, Endülüs, Malaga, San Pedro de Alcántara
property
Fiyat 26 198 925 TL
Daire Satılık
Metrekare: 135 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Marbella San Pedro'da Geniş Terasları Bulunan Çevre Dostu Daireler

Sıfır daireler, İspanya'da Costa del Sol'ün en popüler yerleşim yerlerinden olan Marbella'da bulunur. Marbella; eşsiz iklimi, kumlu plajları, muhteşem doğa manzaraları, lüks yaşam tarzı ve ayrıcalıklı olanakları ile pek çok ünlünün de buluşma noktasıdır. Burada ayrıca dünya standartlarında Akdeniz ve dağ manzaralı golf sahaları mevcuttur.

Marbella'da satılık gayrimenkuller, şehrin batısında San Pedro'da bulunur. Proje, bu ayrıcalıklı konumu ile sakinleri için tüm hizmetlere ve olanaklara kolay erişim sunar. Satılık daireler, plaja ve Puerto Banus'a 3 km, Marbella'ya 10 km, Estepona'ya 20 km, Málaga Uluslararası Havalimanı'na ise 80 km mesafede yer alır.

Projede toplamda 35 daire yer alır. Modern bir mimari sunan proje, tasarımdaki detayları ile çevredeki diğer şık projelere uyum sağlamaktadır. Çevre dostu proje, enerji tasarrufu için önlemler almıştır.

Proje kaliteli malzemelerle inşa edilmiştir. İç mekanlar, tasarımları ile oldukça pratik ve kullanışlıdır. Açık plan mutfak, yemek alanı ve oturma odası ile birleşerek ferah ve aydınlık bir ortam sunar. Geniş teraslar ve pencereler, doğal ışığı içeri davet eder. Proje ayrıca alıcılar için daireleri kişiselleştirme opsiyonu sunmaktadır.


AGP-00851

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Depo, Klima, Şömine, Teras, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Doğu