Domaza
Türkiye, İstanbul, Kadıköy, Fikirtepe
property
Fiyat 4 650 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 65 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2021
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kadıköy'de Ulaşım Araçlarına Yakın Deniz Manzaralı Satılık Daire

Satılık daire Anadolu Yakası'nın Kadıköy ilçesinde yer almaktadır. Kadıköy ilçesi genç nüfusu, eğlenceli ve sosyal yaşam alanları, barları, bir çok dünya mutfağına ev sahipliği yapan zengin mutfaklı restoranları ile ön plana çıkmaktadır. Bunların yanında kültürel anlamda da zengin imkanlara sahip ilçede tiyatro ve opera binaları, konser ve festival alanları bulunmaktadır. Metro, metrobüs, Marmaray tren istasyonu, otobüs durakları, feribot iskeleleri ile ulaşım açısından ihtiyaçları karşılayarak şehrin her noktasına kolay ve hızlı erişim imkanı bulunmaktadır.

İstanbul Kadıköy'de satılık daireler otobüs durağına 20 m, metrobüs durağına 450 m, Marmaray tren istasyonuna 1,6 km, metro durağına 1,8 km, Bağdat Caddesi' ne 2 km, Kalamış ve Yoğurtçu Parkı' na 2,8 km, Moda Sahili' ne 3,4 km, Avrasya Tüneli' ne 4 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü' ne 8 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 33,6 km mesafede bulunmaktadır.

13.450 m² alan üzerine 3 Blok, 554 daireden oluşan kapsamlı projede açık ve kapalı otopark, resepsiyon hizmetleri, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, SPA, spor salonu, yürüyüş yolu, çocuk parkı, restoran ve kafe, lobi, çocuk yuvası, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları, asansör, kapıcı hizmeti gibi bir çok yararlı hizmetle donatılmış ve kaliteli yaşam alanı oluşturulmuştur.

10. katta bulunan deniz manzaralı dairede açık plan mutfak, ankastre mutfak seti, duş kabini, akıllı ev sistemi, PVC pencere sistemi, çelik kapı ve merkezi uydu TV sistemi bulunmaktadır.


IST-01500

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Çamaşır Odası, Spor Salonu, Sauna, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Asansör, Uydu veya Kablolu TV
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
SPA
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney, Güney batı