Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 18 688 567 TL
Ev Satılık
Metrekare: 167 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alicante La Marina'da Plaja Yakın Konumda Şık Tasarımlı Villalar

Satılık villalar, Alicante'nin popüler kıyı kasabalarından La Marina'da bulunur. Costa Blanca bölgesinde yer alan La Marina, sene boyunca ideal bir Akdeniz iklimi, muhteşem plajlar ve doğa güzellikleri sunar.

La Marina'da günlük hayatınızda ihtiyaç duyacağınız tüm olanaklar mevcuttur. Yürüme mesafesinde süpermarketler ve restoranlar bulunur. Villalar araçla en yakın süpermarkete 3 dakika, San Fulgencio kasabasına ise 7 dakika mesafede yer alır. Burada okul, hastane ve banka mevcuttur. Villalar ayrıca Alicante şehir merkezine ve havalimanına 20 dakika mesafede yer alır.

İspanya, Alicante'de satılık villalar; 220 m² arsa alanına sahiptir. Müstakil villalarda yüzme havuzu, teras, bahçe ve otopark için yeterli alan mevcuttur. 3 katlı villalarda güneşlenme terasları ve barbekü alanları yer alır ve özellikle de aileler için oldukça idealdir. İç mekânlarda geniş bir oturma odası ye yemek alanı, açık-plan mutfak, çamaşır odası, 3 adet yatak odası, 2 adet ebeveyn banyosu ve 1 adet ortak banyo yer alır. Ebeveyn odasında teras mevcuttur.


ALC-00849

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Karşı
Güneydoğu