Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 7 668 241 TL
Daire Satılık
Metrekare: 69 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Villajoyosa, Alicante, Costa Blanca'da Satılık Daireler

Satılık daireler Alicante'de, yılın büyük bölümünde elverişli iklimi ve plajlarıyla ünlü bir Akdeniz bölgesi olan Costa Blanca sınırları içinde yer alan Villajoyosa'da konumlanmıştır.

Villajoyosa, Alicante'deki satılık dairelerden süpermarketlere, restoranlara ve bazı plajlara yürüyerek kolayca ulaşabilirsiniz. Araba ile 5 dakikada tıp merkezleri, okullar vb. hizmetlerden yararlanabileceğiniz şehir merkezine varabilirsiniz. Villajoyosa ile yıl boyunca süren etkinlikleri ile bilinen Benidorm arasındaki mesafe sadece 15 dakika sürmektedir. Alicante merkeze ve havalimanına trafiğe bağlı olarak arabayla yaklaşık 30 dakikada ulaşılabilmektedir.

Şu anda satışta olanlar tek banyolu 2 yatak odalı daireler ve iki banyolu 3 yatak odalı dairelerdir. Zemin kat, orta kat ve çatı katı daireler arasından seçim yapabilirsiniz. Tüm dairelerde en az bir teras bulunmaktadır; bazılarında ise iki tanedir. İç mekanlar geniştir. Dairelerde geniş oturma odaları, ayrı mutfak ve arka tarafta çamaşır odası bulunmaktadır.


ALC-00829

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Depo, Şömine, Spor Salonu, Asansör, Teras, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Güneydoğu