Domaza
Türkiye, Yalova, Armutlu, Bayır
property
Fiyat 3 150 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 110 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Yalova Armutlu'da Sahil Yakın Otoparklı Daireler

Yalova; büyükşehirlere yakın konumda yaz-kış turizmine uygun sakin bir şehirdir. Deniz ve doğanın buluştuğu Yalova, hem tatil hem de uzun bir yaşam için sıkça tercih edilen merkezlerden biridir. Armutlu, tertemiz plajları ve eğlence mekanları ile yazın vazgeçilmez merkezlerinden biridir. Kışın ise sakin hayatıyla ön plandadır. Kaplıcalarıyla ününe ün katan şehir yaz-kış aktivite merkezi haline gelmiştir.

Yalova'da satılık daireler, plaja, sahil yürüyüş yoluna ve tüm olanaklara yürüme mesafesinde bulunur. Daireler ayrıca Armutlu iskele meydanına 400 m, Yalova merkeze ve feribot iskelesine 57 km ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 127 km mesafede bulunmaktadır. Günlük deniz otobüsü seferleriyle İstanbul Avrupa yakasına kolay ulaşım imkanı bulunmaktadır.

2 farklı daire tipi bulunan projede geniş balkonlu 2 odalı ve 3 odalı seçenekler bulunmaktadır. 3 odalı daireler iki salona sahiptir. Binanın dış cephe kaplamasında sıva altı ısı yalıtım sistemi, zeminlerde seramik ve lamine, odalarda lake kapılar ve çelik kapı kullanılmıştır.


YVX-00101

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Asansör, Balkon
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 500m'ye kadar
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için