Domaza
Türkiye, Antalya, Konyaaltı, Konyaaltı
property
Fiyat 6 598 222 TL
Daire Satılık
Metrekare: 62 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Konyaaltı Hurma'da Doğa Manzaralı Havuzlu Sitede Daireler

Konyaaltı Hurma Mahallesi'nde bulunan lüks daireler, Konyaaltı'nın sahip olduğu sosyal olanaklar ve denize yakınlığıyla Antalya'nın en tercih edilen bölgelerinden biridir. Dünya çapında ünlü Konyaaltı Plajı da bu ilçede yer almaktadır.

Lüks daireler günlük ihtiyaçlara yürüme mesafesinde bulunmakta olup sahile 2.5 km, Sarısu teleferiğine 2.9 km, Olimpos Hastanesi'ne 5.4 km, Kaleiçi'ne 13 km ve Antalya Havalimanı'na 26.5 km mesafededir.

Antalya'da satılık daireler 2.435 m² arazi üzerine kurulan projede yer almaktadır. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Site içerisinde yüzme havuzu, çocuk havuzu, asansör, çocuk parkı, fitness merkezi, sauna, oyun odası, bilardo odası, kamelya ve 7/24 güvenlik kamera sistemi gibi ayrıcalıklı olanaklar bulunmaktadır.

Daireler farklı oda seçenekleriyle satışa sunulmakta olup yatak odası, oturma odası, açık-plan mutfak, banyo ve balkon gibi bölümlerden oluşmaktadır. Bahçe katı dairelerde özel bahçe, çatı dubleksi dairelerde ise teras bulunmaktadır. Bazı dairelerde ebeveyn banyosu da mevcuttur.

Lüks daireler ankastre set, klimalar, yerden ısıtma sistemi, kombi, görüntülü diyafon, çelik kapı, spot ve LED aydınlatma, vestiyer, duş kabini, merkezi uydu sistemi ve jeneratör gibi birçok donatı ile donatılmıştır.


AYT-03612

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Teras, Sauna, Balkon, Aidatsız, Çamaşır Odası, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör, Güvenlik
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı