Domaza
Türkiye, İstanbul, Bağcılar, Bağcılar
property
Fiyat 4 806 525 TL
Daire Satılık
Metrekare: 58 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2016
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Bağcılar’da Metro Durağının Karşısında 1+1 Eşyalı Daire

Satılık 1+1 eşyalı daire Bağcılar’da Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunmaktadır. Basın Ekspres Yolu, İstanbul’un gelişen bölgelerinden biridir. Dairenin etrafında modern konut siteleri, oteller, iş merkezleri ve fabrikalar bulunmaktadır. Nüfus ve yaya yoğunluğunun oldukça yüksek olduğu bir bölgede yer alan daire yatırımcısına karlı bir yatırım yapma fırsatı sunmaktadır.

İstanbul Bağcılar'da satılık daire metro durağına 50 m, 5 yıldızlı otele 100 m, Basın Ekspres Yolu'na 300 m, Güneşli Park AVM’ye 1 km, Star City AVM’ye 1.5 km, Küçükçekmece Gölü’ne 5 km ve Uluslararası İstanbul Havalimanı'na ise 28 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Eşyalı 1+1 dairenin bulunduğu site 2 bloktan ve toplam 282 daireden oluşmaktadır. Sitede açık çarşı, kafeler, restoranlar, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, sauna, spor merkezi, çocuk oyun alanları, asansör, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi gibi zengin sosyal olanaklar mevcuttur.

1+1 dairede açık plan mutfak bulunmaktadır. Dairede çelik kapı, ankastre set, tv, beyaz eşya, ütü, elekterik süpürgesi, mobilya, fırın, diyafon, klima, laminant ve seramik yüzey kaplamaları, duş kabini, PVC pencere gibi zengin niteliklerle donatılmıştır.


IST-01430

HARİTA

HARİTA

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Yüzme Havuzu, Uydu veya Kablolu TV, Bahçe, Klima, Spor Salonu, Asansör, Güvenlik, Sauna
Otopark
Otopark, Tahsis edilen otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Donanım
Eşyalı
Karşı
Güney
Emlak amacı
Yatırım için