Domaza
Türkiye, Antalya, Serik, Serik
property
Fiyat 13 006 650 TL
Ev Satılık
Metrekare: 170 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/04/2010
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kadriye'de Golf Sahalarına Yakın Konumda Müstakil Yaşama Uygun Eşyalı Villa

Satılık villa, Antalya'nın ünlü kum sahillerine, golf sahalarına ve otellerine ev sahipliği yapan cazibe merkezi Kadriye'de yer almaktadır. Antalya'nın dünyaca ünlü eğlence merkezi The Land of Legends tema parkının yer aldığı bu turizm cenneti her yıl milyonlarca turisti ağırlamaktadır. Hem yaz hem de kış sezonunda hizmet veren otellerin bulunduğu bölge yatırım fırsatı sunmaktadır.

Avantajlı konuma sahip villa; otobüs durağı, marketler, golf sahaları ve alışveriş merkezleri gibi olanaklara yürüme mesafesinde, Belek ve Kadriye'nin merkezine 3 km, The Land of Legends'a 3,2 km, Kadriye Plajı'na 4 km, Antalya Havalimanı'na 27 km ve Antalya merkeze 32 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Antalya Kadriye'de satılık villa; özel havuz, geniş bahçe ve 1 araç kapasiteli park yerini de kapsayan 500 m² arsa içinde 250 m² yaşam alanına sahiptir. Villanın içerisinde oturma odası, açık plan mutfak, 4 yatak odası, 3 banyo, 4 tuvalet, 1 kiler, 4 balkon ve 2 teras bulunmaktadır. 2 yatak odası ebeveyn banyolu olup, bunlardan biri jakuzi ve saunaya sahiptir.

Villa tamamen eşyalı olarak teslim edilecektir. Villa; ankastre set, beyaz eşyalar, 4 klima, televizyon, koltuk seti, balkon masa sandalye takımı, 2 yemek masası ve toplamda 10 sandalye, 3 adet dolu şekilde doğal gaz tüpü, 2 adet çift kişilik yatak, 4 adet komodin, 3 adet gardırop, çalışma masası ve sandalyesi, açılır koltuk, elektrikli panjurlar, kalorifer petekleri, merkez uydu sistemi, internet erişimi ve güvenlik kameraları gibi gelişmiş özelliklerle donatılmıştır.


AYT-03774

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Konutun Özellikleri
Jakuzi, Yüzme Havuzu, Küvet, Klima, Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Balkon, Teras, Bahçe, Sauna, Çamaşır Odası
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Gaz
Donanım
Eşyalı
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için