Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 13 845 380 TL
Daire Satılık
Metrekare: 146 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum Gümüşlük'te Özel havuzlu ve Teraslı Daireler

Müstakil bahçeleri ve özel havuzu bulunan satılık daireler, Bodrum Yarımadasının tarihi Myndos Antik Kenti kalıntıları üzerine kurulmuş olan Gümüşlük beldesinde yer almaktadır. Gümüşlük beldesi, bölgede düzenlenmekte olan ulusal ve uluslararası sanatsal ve kültürel etkinlikleri, birbirinden popüler sahil şeridi restoranları, deniz üzerinden Tavşan Adası'na yürüyerek ulaşabilmenizi sağlayan Tarihi Kral Yolu, doğası ve sahil şeridi ile Bodrum'un popüler konumlarındandır.

Yüksek kalite ve işçilikle tasarlanmış Muğla, Bodrum'daki satılık daireler; kafe, restoran, market gibi günlük ihtiyaç noktalarına yürüme mesafesinde, Yalıkavak Marina'ya 12,5 km, Bodrum Devlet Hastanesine 19 km, Bodrum merkeze 26 km ve Milas Bodrum Havalimanı'na 61 km mesafede yer almaktadır.

12 adet daireden oluşan proje toplam 3000 m² arsa alanı üzerine kurulmuştur. Site içinde her daire için özel yüzme havuzu ve özel otopark alanı bulunmaktadır. 2 yatak odalı daireler bahçe katı ve teras katı olmak üzere 2 tip daire seçeneği ile sunulmuştur.

Bahçe katı dairelerde; 2 yatak odası, bir oturma odası, bir açık plan mutfak ve 2 banyo yer almaktadır. Dairelerin 100 m² özel bahçe ve özel havuzları bulunmaktadır.

Teras katı dairelerde; 2 yatak odası, bir oturma odası, bir açık plan mutfak ve 2 banyo yer almaktadır. 60 m² teras kullanımına ve jakuziye sahiptir.


BJV-00381

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Teras, Jakuzi, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Şömine, Güvenlik
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için