Domaza
Türkiye, Antalya, Aksu, Aksu
property
Fiyat 6 926 418 TL
Daire Satılık
Metrekare: 76 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Aksu Altıntaş'ta Kapalı Otoparklı ve Geniş Bahçe Alanına Sahip Projede Daireler

Satılık çağdaş daireler, Antalya'nın yeni yatırım merkezi olan Aksu, Altıntaş'ta yer almaktadır. Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi, ultra lüks projelerin varlığı ve kaliteleri neticesinde Antalya için en önemli elit yaşam bölgesi olarak dizayn edilmektedir.

Antalya Altıntaş'taki daireler Antalya Havalimanı'na 5.2 km, Lara Plajı'na 9.1 km, Düden Park Şelalesi'ne 9 km, Terracity AVM'ye 10.7 km, Medicalpark Hastanesi'ne 11.5 km ve Kaleiçi'ne 16 km uzaklıktadır.

9.728 m² arsa alanına sahip olan proje içinde 12 adet villa ve 71 adet 1+1, 34 adet 2+1 olmak üzere toplam 105 adet daire bulunan 11 katlı tek bir blok vardır. Lüks sitede; oldukça büyük ortak bahçe, 2 adet yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, hamam, jeneratör, güvenlik kameraları, su deposu, ses yalıtımı ve 3 adet asansör mevcuttur.

Taksit imkanına da sahip olan daireler; bahçe kullanımlı, teraslı ve balkonlu olmak üzere farklı tipte ve düzende dizayn edilmiştir. Dairelerde; açık ve kapalı plan mutfak, yerden ısıtma, laminant kapı, otomatik panjur, ankastre set, MDF lam mobilya, vestiyer, klima altyapısı ve duş kabini gibi özelliklere yer verilmiştir.


AYT-02928

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Teras, Sauna, Aidatsız, Yüzme Havuzu
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Batı, Doğu, Güney
Emlak amacı
Yatırım için