Domaza
Türkiye, İstanbul, Kadıköy, Suadiye
property
Fiyat 39 951 948 TL
Daire Satılık
Metrekare: 250 m2
5 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kadıköy'de Sahile ve Bağdat Caddesi'ne Yakın Satılık Daireler

Satılık daireler Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de yer almaktadır. Kadıköy ilçesi Anadolu Yakası'nın en nezih ve gelişmiş yerlerinden biri konumundadır. Bölgenin sahip olduğu gelişmiş ulaşım ağları sayesinde şehrin her noktasına kolay erişim imkanı sağlamaktadır. Aynı zamanda oldukça sosyal bir hayatın yaşandığı ilçe barları, restoranları, alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri ile tüm sosyal ihtiyaçları karşılayacak alt yapıya sahiptir. Bunların yanında müzeleri, tarihi yapıları ve mirasları ile kültürel açıdan gelişmiştir.

İstanbul Kadıköy'de satılık daireler otobüs durağına 400 m, Marmaray tren istasyonuna 750 m, Bağdat Caddesi'ne 900 m, sahil yürüyüş hattına 1 km, metro durağına 1,6 km, Avrasya Tüneli' ne 12,9 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 13,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 34 km mesafede yer almaktadır.

Site içerisindeki satılık dairelerde güvenlik kameraları, kapalı ve açık otopark, çocuk parkı, yüzme havuzu, asansör, jeneratör, ortak bahçe ve 7/24 güvenlik hizmeti bulunmaktadır.

8 katlı binada yer alan dairelerde ebeveyn banyosu, balkon, açık ve kapalı plan mutfak, teras, ankastre set, merkezi uydu TV sistemi, duş kabini, PVC pencere sistemi ve çelik kapı ile donatılarak konforlu bir yaşam oluşturulmuştur.


IST-01110

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Güvenlik, Teras, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Uydu veya Kablolu TV
Otopark
Tahsis edilen otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı