Domaza
Türkiye, İstanbul, Başakşehir, Başakşehir
property
Fiyat 53 387 911 TL
Ev Satılık
Metrekare: 461 m2
6 oda, 2 banyo, 5 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Başakşehir'de Sıfır Projede Ferah Bahçe Kullanımına Sahip Villalar

Başakşehir şehrin kaosundan uzak konumda bulunmasının yanında ana yollara kolay erişim imkanı sunmaktadır. Her gün yenisi eklenen nitelikli projelerle değerine değer katan bölge, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmektedir.

İstanbul Başakşehir'de satılık villalar metro istasyonuna 2 km, Olimpa Alışveriş Merkezi'ne 4 km, Çam Sakura Devlet Hastanesi'ne 5 km, Kuzey Marmara Otoyolu'na 9 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne 26 km ve Uluslararası İstanbul Havalimanı'na 32 km mesafede yer almaktadır.

5763 m² arazi alanı üzerine inşa edilen proje sosyal olanaklar açısından oldukça zengindir. Projede ikiz villa ve müstakil villa seçenekleri bulunmaktadır. Geniş olanaklar sunan kapsamlı projede ortak bahçe, müstakil bahçe, açık-kapalı otopark, spa, sauna, spor salonu, çocuk parkı, oyun odası, 7/24 güvenlik ve hizmeti ve güvenlik kamerası imkanları yer almaktadır.

Ferah ve huzurlu bir yaşam alanına sahip 5 yatak odalı villaların iç mekanları; oturma odası, mutfak, banyo, ebeveyn banyosu ve balkon kısımlarından meydana gelmektedir. Yatırım fırsatı sunan villalar; laminant ve seramik yüzey kaplama, çelik kapı, PVC pencere sistemi, jeneratör, beyaz eşya, üçlü ankastre set ve duş kabini ile donatılmıştır.


IST-01282

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Depo, Spor Salonu, Klima, Şömine, Asansör
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
SPA
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı
Emlak amacı
Yatırım için