Domaza
Türkiye, Antalya, Antalya, Muratpaşa
property
Fiyat 7 121 372 TL
Daire Satılık
Metrekare: 87 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/02/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Muratpaşa Yıldız’da Denize Yürüme Mesafesindeki Site İçinde Spor Salonlu ve Kapalı Otoparklı Sıfır Daireler

Yeni daireler Muratpaşa, Yıldız Mahallesi'nde yer almaktadır. Yıldız Mahallesi, gerek ticari gerekse sosyal hayatın içi içe bulunduğu Antalya’nın en merkezi bölgelerinden biridir. Mahalle, kentsel dönüşüm çalışmaları sayesinde birçok yeni konut projesine ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca bölge, tüm sosyal olanaklara ve şehrin her yerine kolay ulaşım imkanı sunmaktadır.

Satılık sıfır daireler; Antalya Devlet Hastanesine 1.2 km, Antalya Vergi Dairesine 1.3 km, Konyaaltı Beach Park’a 3 km, 5M Migros AVM’ye 3.5 km, Kaleiçi’ne 3.6 km ve Antalya Havalimanına 17 km mesafededir.

İki blok ve kırk beş daireden oluşan site 1.126 m² arsa alanı üzerine kuruludur. Güvenli site; hobi bahçeleri, yürüyüş yolları, kamelya, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor ve fitness salonu ve asansör gibi olanaklara sahiptir.

Projede yer alan iki, dört ve beş yatak odalı daireler; salon, ayrı mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Ek olarak çatı katı dairelerde bir teras ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Antalya, Muratpaşa'daki satılık daireler vestiyer, çelik kapı, ankastre seti, doğal gaz ve klima altyapısı, duş kabini, görüntülü diyafon ve uydu TV sistemi ile donatılmıştır.


AYT-02656

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Klima, Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Güvenlik, Spor Salonu, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı